Kubota 130-årsjubileum

Ønsker du ytterligere informasjon?

Kubota 130-årsjubileum

Kubota feirer 130-årsjubileum

3. april minnes Kubota Corporation, en av verdens ledende maskin- og motorprodusenter mer enn et århundre med suksess i markedet.

(3. april, 2020)

 

I disse utfordrende tider uttrykker vi vår solidaritet med alle våre kunder, ansatte, leverandører og distribusjonspartnere. Vi takker alle dere som er i frontlinjen og hjelper andre; som f.eks. bønder som sørger for at vi har mat eller helsepersonell og medisinsk fagfolk som tar seg av alle de som lider. Kubota er #OnYourSide, og vi vil være der på lang sikt for å støtte deg.

 

Kubota’s historie startet i 1890, ved å produsere Japans første rørgate av stål for vannverk. Grunnleggeren, Gonshiro Kubota, la grunnlaget for et selskap som nå er et av de største aktørene i bransjen. Fra et lite støperi ble Kubota snart et selskap som markerte seg innen den globale jordbruks-, anlegg- og vannrelaterte næringen

 Kubota _15_europe _780x 500

Over tid utvidet selskapet virksomheten sammen med sitt utvalg av tjenester og produkter. I 1922 begynte de å produsere parafin-drevne motorer til landbruket, hvor de oppnådde betydelig fremgang. Senere, på 1960-tallet, lanserte selskapet sin serie av traktorer for landbruket, før de startet arbeidet med vannforsyningsprosjekter og avløpsanlegg. I 1974 introduserte Kubota sin egen kompakte minigraver som gjorde gravearbeider lettere for alle. I 1998 hadde Kubota utvidet sin virksomhet innen produksjon av landbruksmaskiner som en del av sin internasjonaliseringsstrategi, og hadde også etablert en produksjons- og salgsvirksomhet i Kina.

 

Verden står i dag overfor flere alvorlige problemer. Kubota aksepterer stadig utfordringen for å opprettholde fremtiden for samfunnet vårt og representerer i dag en av de ledende maskinprodusentene som blir en referanse for selskaper over hele verden. Produkttilbudet dekker flere områder som jordbruk, anlegg og også vannforsyningssystemer. Det japanske selskapet er også verdens ledende produsent av kompakte diesel- og bensinmotorer for bruk innen industri, landbruk, anlegg og til generatorer. Bortsett fra dette har Kubota’s teknologiske løsninger for landbruket som f.eks. den autonome traktoren og Kubota Bi-speed system, blitt betydelig forbedret og har forenklet arbeidet til brukerne over hele verden.

 

Dessuten er Kubota veldig opptatt av å beskytte miljøet og bidra til å løse vann- og matmangel globalt. Kubota’s motorer, gressklippere og kompakte anleggsmaskiner, presisjonsutstyr og materialer bidrar til vedlikehold i urbane områder.

 

På toppen av dette bruker Kubota sine teknologier, ekspertise og tilegnet kunnskap til å utvikle og kommersialisere produkter produsert i Japans globalt anerkjente infrastruktur innen vannteknologi med sikte på å beskytte jordas begrensede ressurser og levere rent vann til alle rundt om i verden.

 

Yuichi Kitao, president og representant for Kubota Corporation fremhevet nylig kjerneverdiene i selskapet som en hyllest til grunnleggeren: "I anledning vårt 130-årsjubileum, vil det være galt av oss å ikke minne oss selv om grunnleggende prinsipper, og at det ikke vil være noen vekst uten innovasjon."

 

De to hovedverdiene i Kubota-filosofien ble spesielt nevnt i dag: “One Kubota” og “On Your Side.” I følge Mr. Kitao: "’One Kubota’, er kjernen i troen på at hver medarbeider i selskapet er avgjørende for vår gruppe, og å være 'On Your Side', betyr at hver enkelt ansatt må vurdere det vi gjør hver dag på nytt, sikre at vi tar i bruk markedets behov i alle våre produkter og tjenester, og se på det gjennom kundens øyne eller perspektiv.”

 

Som et resultat av Kubota’s lange historie og utvikling, er det viktig å huske sin opprinnelse, der selskapet var i begynnelsen og i hvilken retning det skal gå. Kubota vil fortsette å jobbe som det har gjort i 130 år for å tilby den beste kvaliteten og de mest passende produktene og tjenestene, samtidig som vi garanterer miljøvern for å forlate en bedre verden til morgendagens generasjoner. Ved hjelp av innovasjon, forskning og ikke minst ved å kommunisere effektivt med kundene, vil selskapet forbli tro mot sitt motto "For Earth, For Life".

 

 

 

Om Kubota Corporation

 

Kubota Corporation har vært en ledende produsent av landbruks-, park- og anleggsmaskiner samt industrimotorer siden 1890. Med hovedkvarter i Osaka, Japan, og kontorer i mer enn 110 land i hele Nord-Amerika, Europa og Asia, oppnådde Kubota et resultat i 2019 på 17,6 milliarder US-dollar. Selv om landbruksutstyr er Kubota sin primære produktlinje, produserer Kubota også et bredt spekter av andre produkter, inkludert vannsfiltreringssystemer, vanningsanlegg, rør, taktekking, oppbevaring og store underjordiske ventiler. 

 

Vårt oppdrag

 

Vårt oppdrag, “For Earth, For Life”, gir uttrykk for vårt engasjement for å bevare jordens naturlige miljø, mens vi hjelper til med å produsere mat- og vannforsyninger som er avgjørende for samfunnsbehov når verdens befolkning fortsetter å vokse. Dette oppdraget blir realisert hver gang en Kubota-traktor driver med innhøstning for å produsere mat eller våre anleggsmaskiner graver for å anlegge vannforsyning eller bygninger. For mer informasjon om Kubota, vennligst besøk www.kubota-global.net eller www.kubota-eu.com.

 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

 

Kjetil Nilsson – Daglig leder / General manager
Svenningsens AS.  tlf: 918 05 918 / kjn@svenningsens.com

Kubota _15_europe _780x 500