Om oss

Ønsker du ytterligere informasjon?

Om oss

Svenningsens - Din totalleverandør av maskiner til landbruk, vei, park og anlegg.

 

Svenningsens har hovedkontor i Kastrup, København og er en av skandinavias ledende leverandører av profesjonelle maskiner og tilbehør til pleie og vedlikehold av vei- og gressarealer samt entreprenører. Vi leverer til hele skandinavia og forhandler de mest attraktive produktene i markedet. 

Selskapet har lange tradisjoner i landbruket og strekker seg tilbake til tidlig 1900-tallet. Vi har i alle år hatt ledende merker og satser kun på egne agenturer og maskiner til kjerneområdene innenfor landbruk, vedlikehold og opparbeidelse av vei, park-, golf- og skogsområder med kunder som bønder, offentlig sektor, golfanlegg, anleggsgartnere, eiendomsselskaper, kirkegårdsdrift, vaktmestertjenester, entreprenører osv.

Som en del av Svenningsens kan vi i Norge tilby våre kunder et stort utvalg maskiner tilpasset de fleste arbeidsoppgaver med kjente merkenavn som Kubota, Holder, Wiedenmann, Spider med mere. 

Vi jobber hele tiden med å utvikle oss videre for å imøtekomme våre kunders behov med stor fokus på kvalitet og kundeservice. Gruppens solide erfaring gjennom mange år sikrer våre kunder solid oppfølging og service i alle ledd.

Svenningsens har gjennom siste 10 år vært i sterk vekst og vi er i dag 120 ansatt med forhandlere og datterselskaper i hele skandinavia.

Vi er stolte og setter kunden i fokus.